|
|
|
|
|
|
|
|
forum.webPC.pl
|
|
|
|
Zaloguj
|
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
|
problem z win xp |
> Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat --> |
Autor |
Wiadomość
|
taka-jedna |
Wysłany: Nie Lip 17, 2005 8:16 pm Temat postu: problem z win xp |
|
|
Nowy
|
hej
nie jestem komputerowym maniakiem, a przez pomylke wywalilam na amen z paska szybkiego uruchamiania skrot do 'pokaz pulpit'. wiem, ze ten sam efekt moge uzyskac naciskajac win+d, ale mimo wszystko chcialabym to z powrotem. przeszukalam windowsa, ale niczego nie znalazlam, szukalam w necie, tez nic - tak wiec pozostalo mi napisac posta na forum i zobaczyc, co panowie wymysla ;D
z gory dzieki |
|
Powrót do góry |
|
|
Admin |
Wysłany: Pon Lip 18, 2005 12:28 am Temat postu: |
|
|
Admin strony i forum
|
Siema!
Jakiego Windowsa używasz? Jeśli XP (Professional), to są 2 sposoby:
1. Aby wyświetlić pasek Szybkie uruchamianie kliknij prawym przyciskiem myszy pasek zadań, a następnie kliknij polecenie Właściwości.
Na karcie Pasek zadań zaznacz pole wyboru Pokaż pasek Szybkiego uruchamiania, a następnie kliknij przycisk Zastosuj.
W skrócie:
Kliknij prawym na pasek zadań -> Właściwości -> Pasek zadań -> Pokaż pasek Szybkiego uruchamiania
2. Kliknij prawym na pasek zadań -> Paski narzędzi -> Zaznacz "Szybkie uruchamianie"
Powyższe sposoby mogą także działać podczas korzystania z innych wersji Windows
Pomogłem? |
|
Powrót do góry |
|
|
jarmiar |
Wysłany: Nie Gru 03, 2006 11:41 am Temat postu: |
|
|
Pomocnik
|
z pewnością tak.
bo ja miałem taki sam problem i wszystko już mi się spowrotem ustawiło tak jak było na początku. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1 |
|