Forum forum.webPC.pl Strona Główna  
  forum.webPC.pl
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Forum forum.webPC.pl Strona Główna --> Ocena stron i inych projektów internetowych --> Strach nie pozwala tu stron umieszczać

Napisz nowy temat  Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
 Strach nie pozwala tu stron umieszczać Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat --> 
Autor Wiadomość
Admin
PostWysłany: Pią Maj 06, 2005 5:06 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Admin strony i forum

Hehehe... czemu ze strachu? Smile
Szczerze mówiąc ja także nie lubię poddawać moją stronę ocenom na innych forach - czepiają się wszystkiego Confused

Co do Twojej strony ... moje opinie:
1. Bardzo dobrze prezentuje się strona główna - dużym plusem jest także możliwość wyboru języku.
2. Zmień czcionkę - Times New Roman nie prezentuje się zbyt dobzre na stronach WWW.
3. Ciekawe logo Smile.
4. Moim zdaniem należy zmienić menu (pod względem graficznym).
5. Dział "Oferta" jest niedostępny!

Są to trochę ogólne opinie. Mam nadzieję, że Cię nie uraziłem...
Pozdrawiam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
MaRio
PostWysłany: Pią Maj 06, 2005 5:42 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Admin strony i forum

Więc na samym początku powiem, że surowo oceniam Wink
Hmmm co my tu mamy .......... ........
ooOoOooOOooOoo nieeee - więc tak - na samym poczatku zmień czcionke można dostać oczowstrzasu Rolling Eyes hmmm no graficznie to ona się nie prezentuje, jedyne co fajne pod tym wzgledem to tło (takie cieniowane). A ogólnie to może być ... nie poddawaj się, im więcej bedziesz ćwiczyć tym lepiej ci to będzie wychodzić. Mr. Green pozdrawiam (nie obrażaj się tylko Mad ) heh.
MaRio
PostWysłany: Pią Maj 06, 2005 7:29 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Admin strony i forum

SPOKO - co do czcionek to proponuję standardowe najczęściej znajdujące się na stronach typu: Arial, Tahoma, Verdana - są najbardziej czytelne. Co do gustów racja Wink jednemu się podoba to, drugiemu tam to itd. Uwież mi widziałem gorsze stronki... ale jak wspomniałem wcześniej popracuj może troszkę nad grafiką (choć nie tylko szata zdobi stronke - heh Mr. Green ) pozdrawiam
Admin
PostWysłany: Nie Maj 08, 2005 8:06 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Admin strony i forum

MaRio napisał:
Uwież mi widziałem gorsze stronki...

Mario to miał być komplement? Co ty chcesz od tej www? Przecież jest dobra! To ma być tylko wizytówka z tego co widze. Ważne, że błędów ortograficznych nie ma, bo to najgorsze co może być na stronach...
PS: Mario pamiętasz jak Twoja pierwsza www wyglądała? Very Happy (Nie śmieje się jakby co..)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
MaRio
PostWysłany: Nie Maj 08, 2005 8:31 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Admin strony i forum

Poczatki są najgorszę - jasne, że wiem - wyglądała jak.. hehe szkoda gadać. Ale przyznać musisz, że wizytówka również musi się prezentować - by potencjalny klient skorzystał z produktu/oferty.
Napisz nowy temat  Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 1 z 1

Forum forum.webPC.pl Strona Główna --> Ocena stron i inych projektów internetowych --> Strach nie pozwala tu stron umieszczać
Skocz do: