|
|
|
|
|
|
|
|
forum.webPC.pl
|
|
|
 |
Zaloguj
|
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
 |
|
Strach nie pozwala tu stron umieszczać |
> Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat --> |
Autor |
Wiadomość
|
Admin |
Wysłany: Pią Maj 06, 2005 5:06 pm Temat postu: |
|
|
 Admin strony i forum
|
Hehehe... czemu ze strachu?
Szczerze mówiąc ja także nie lubię poddawać moją stronę ocenom na innych forach - czepiają się wszystkiego
Co do Twojej strony ... moje opinie:
1. Bardzo dobrze prezentuje się strona główna - dużym plusem jest także możliwość wyboru języku.
2. Zmień czcionkę - Times New Roman nie prezentuje się zbyt dobzre na stronach WWW.
3. Ciekawe logo .
4. Moim zdaniem należy zmienić menu (pod względem graficznym).
5. Dział "Oferta" jest niedostępny!
Są to trochę ogólne opinie. Mam nadzieję, że Cię nie uraziłem...
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
MaRio |
Wysłany: Pią Maj 06, 2005 5:42 pm Temat postu: |
|
|
 Admin strony i forum
|
Więc na samym początku powiem, że surowo oceniam
Hmmm co my tu mamy .......... ........
ooOoOooOOooOoo nieeee - więc tak - na samym poczatku zmień czcionke można dostać oczowstrzasu hmmm no graficznie to ona się nie prezentuje, jedyne co fajne pod tym wzgledem to tło (takie cieniowane). A ogólnie to może być ... nie poddawaj się, im więcej bedziesz ćwiczyć tym lepiej ci to będzie wychodzić. pozdrawiam (nie obrażaj się tylko ) heh. _________________ interactivegroup profesjonalne tworzenie stron Internetowych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
MaRio |
Wysłany: Pią Maj 06, 2005 7:29 pm Temat postu: |
|
|
 Admin strony i forum
|
SPOKO - co do czcionek to proponuję standardowe najczęściej znajdujące się na stronach typu: Arial, Tahoma, Verdana - są najbardziej czytelne. Co do gustów racja jednemu się podoba to, drugiemu tam to itd. Uwież mi widziałem gorsze stronki... ale jak wspomniałem wcześniej popracuj może troszkę nad grafiką (choć nie tylko szata zdobi stronke - heh ) pozdrawiam _________________ interactivegroup profesjonalne tworzenie stron Internetowych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Admin |
Wysłany: Nie Maj 08, 2005 8:06 pm Temat postu: |
|
|
 Admin strony i forum
|
MaRio napisał: |
Uwież mi widziałem gorsze stronki... |
Mario to miał być komplement? Co ty chcesz od tej www? Przecież jest dobra! To ma być tylko wizytówka z tego co widze. Ważne, że błędów ortograficznych nie ma, bo to najgorsze co może być na stronach...
PS: Mario pamiętasz jak Twoja pierwsza www wyglądała? (Nie śmieje się jakby co..) |
|
Powrót do góry |
|
 |
MaRio |
Wysłany: Nie Maj 08, 2005 8:31 pm Temat postu: |
|
|
 Admin strony i forum
|
|
Powrót do góry |