Forum forum.webPC.pl Strona Główna  
  forum.webPC.pl
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy
 
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
 
Warning: preg_match_all(): No ending delimiter '#' found in /home/web5/domains/webpc.pl/public_html/forum/includes/bbcode.php on line 569 Warning: preg_replace(): No ending delimiter '#' found in /home/web5/domains/webpc.pl/public_html/forum/includes/bbcode.php on line 222
Forum forum.webPC.pl Strona Główna --> PHP, MySQL oraz inne bazy danych --> Jak sprawdzić czy strona istnieje przez PHP?

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
 Jak sprawdzić czy strona istnieje przez PHP? Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat --> 
Autor Wiadomość
bordeux
PostWysłany: Sob Sty 27, 2007 1:10 pm    Temat postu: Jak sprawdzić czy strona istnieje przez PHP? Odpowiedz z cytatem

Początkujacy

Dołączył: 27 Sty 2007
Posty: 16

Siemka. Jak można sprawdzić czy dana strona www istnieje przez php? Mam radio ShoutCast i chce wstawić informacje, czy radio działa czy jest wyłączone. .Jestem początkującym w php. Byłbym bardzo wdzięczny o gotowy przykład. Pozdrowionka

Ostatnio zmieniony przez bordeux dnia Pon Sty 29, 2007 3:35 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Admin
PostWysłany: Nie Sty 28, 2007 11:06 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Admin strony i forum

Dołączył: 17 Kwi 2005
Posty: 708
Skąd: Reda

Przewaznie bedzie miala rozszerzenie *.php. Jednak jesli uzyto mod_rewrite wcale tak nie musi być Wink
Podaj adres to Ci powiem.

Nie wiem czy o to chodzilo, bo dziwnie zdanie zlozyles.

PS: Nie pogrubiaj zbednych informacji z tresci. Nikt tutaj nie jest ślepy. Tematy pisz konkretne! Tym razem po Tobie poprawie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
ghosti
PostWysłany: Pon Sty 29, 2007 12:49 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Operator

Dołączył: 26 Lis 2006
Posty: 538

tutaj masz wszytsko pieknie opisane

http://wortal.php.pl/wortal/artykuly/pomysly_porady_sugestie_dobre_nawyki/jak_sprawdzic_czy_istnieje_plik_spoza_serwera_lokalnego
_________________
bankier fotka forum nastolatek ciechocinek toruń noclegi
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1

Forum forum.webPC.pl Strona Główna --> PHP, MySQL oraz inne bazy danych --> Jak sprawdzić czy strona istnieje przez PHP?
Skocz do:  



Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
 
 


DAJ Glass (1.0.5) template by Dustin Baccetti
EQ graphic based off of a design from www.freeclipart.nu
Powered by phpBB Š 2001, 2002 phpBB Group