Autor |
Wiadomość
|
haltus |
Wysłany: Sro Lis 29, 2006 1:11 am Temat postu: Portal GSM |
|
|
Młodzieniec
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kupczak |
Wysłany: Sro Lis 29, 2006 5:00 pm Temat postu: |
|
|
Nowy
|
4/10, a minusy za:
- niedopracowana szata graficzna (nie podoba mi się to iż menu są w pewnym momencie ucięte i środkowa część "wystaje")
- bardzo uboga strona merytoryczna
- ściema co do bramki sms - limity są
- newsy są trochę do tyłu w porównaniu z innymi serwisami tego typu, poza tym jest ich mało
- ogólnie pusto jakoś na tej stronie... nie ma na niej nic co mogłoby mnie nakłonić do powrotu na nią |
|
Powrót do góry |
|
 |
haltus |
Wysłany: Sro Lis 29, 2006 11:43 pm Temat postu: |
|
|
Młodzieniec
|
ad. 1. szata graficzna jest dopracowana
ad. 2. menu ma być takie
ad. 3. gdzie wystaje
ad. 4. limity nałożone przez opów, nie przez bramkę
ad. 5. newsy są na bieżąca, bardzo często prędzej niż na innych serwisach tego typu
ad. 6. niby pusto, niby nie jednak połowa osób wraca na nią. _________________ Portal GSM | Darmowa Bramka SMS | Forum GSM | Simlock Nokia Online |
Międzychód |
|
Powrót do góry |
|
 |
ghosti |
Wysłany: Czw Lis 30, 2006 12:23 am Temat postu: |
|
|
 Operator
|
design calkiem fajny, przejrzysty, nowe informacje kazdego dnia, ogolnie b. "sympatyczna" strona i bez przesady - nie mozna oczekiwac, ze strona od razu stanie sie jedna z wiodacych w tematyce gsm..
btw. sam napisales skrypt bramki sms czy korzystasz z jakiegos ogolnodostepnego skryptu, bo sam sie rozgladam za czyms podobnym, a nie za bardzo mam czas pisac wlasny? _________________ bankier fotka forum nastolatek ciechocinek toruń noclegi |
|
Powrót do góry |
|
 |
haltus |
Wysłany: Czw Lis 30, 2006 9:04 pm Temat postu: |
|
|
Młodzieniec
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Cooker |
Wysłany: Wto Gru 05, 2006 8:13 pm Temat postu: |
|
|
Ziomek
|
Strona prezentuję się znakomicie, desing dostosowany do tematyki, ALE:
menu oraz panel z lewejj nie powinny ( jak już ktoś napisał) kończyć się w bliżej nieokreślonym miejscu. Stopka wygląda dziwnie przez powyższe.
Poza tym autorski CMS to duży plus u mnie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
matheus |
Wysłany: Wto Gru 05, 2006 11:28 pm Temat postu: |
|
|
Moderator
|
Stronka mi sie podoba.. fajne i proste logo w polaczeniu z czytelnym menu powoduja ze poruszanie po stronie jest latwe.. 7,5/10
Pozdrawiam
PS. usunelem nie pasujace do tematu posty
@haltus
@ghosti
sprawy prywatne zalatwiamy na PW a nie robimy offtop w temacie _________________ A biada milczącym o Tobie, że mając mowę, stali się niemymi.
| Sopot | | Lębork |
|
Powrót do góry |
|
 |
haltus |
Wysłany: Wto Gru 05, 2006 11:59 pm Temat postu: |
|
|
Młodzieniec
|
Cooker napisał: |
Strona prezentuję się znakomicie, desing dostosowany do tematyki, ALE:
menu oraz panel z lewejj nie powinny ( jak już ktoś napisał) kończyć się w bliżej nieokreślonym miejscu. Stopka wygląda dziwnie przez powyższe.
Poza tym autorski CMS to duży plus u mnie  |
Menu wg. mnie i wielu osób jest dobre - o niebo lepsze niż by miało sięgać tzw. po same jaja czyli do stopki...
Co do stopki - mógłbyś bardziej rozwinąć myśl? Czy chodzi o div z contentem nachodzącym na stopkę? _________________ Portal GSM | Darmowa Bramka SMS | Forum GSM | Simlock Nokia Online |
Międzychód |
|
Powrót do góry |
|
 |
martinqez |
Wysłany: Czw Lut 22, 2007 2:37 pm Temat postu: |
|
|
Nowy
|
Trzeba przyznać, że portal jest świetnie wypozycjonowany - zazdroszczę pierwszego miejsca w google dla frazy portal gsm W styczniu wystartowałem ze swoim projektem. Trochę inna idea serwisu i jeszcze wiele do zrobienia ale tematyka bardzo podobna. Myślę, że w przyszłości będziemy konkurować o użytkowników. Pozdrawiam i zapraszam na swoją stronę portal gsm. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ghosti |
Wysłany: Czw Lut 22, 2007 4:34 pm Temat postu: |
|
|
 Operator
|
nie bylbym taki pewien czy fraza "portal gsm" to dobra fraza, szacunek za pierwsze miejsce, ale fraza jako taka popularna nie jest i nie sadze byc zyskal nia jakas znaczaca liczbe wizyt.. _________________ bankier fotka forum nastolatek ciechocinek toruń noclegi |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz |
Wysłany: Czw Mar 01, 2007 8:35 pm Temat postu: |
|
|
 Nieśmiały
|
|
Powrót do góry |
|
 |
MaRio |
Wysłany: Czw Mar 01, 2007 9:29 pm Temat postu: |
|
|
 Admin strony i forum
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz |
Wysłany: Czw Mar 01, 2007 9:39 pm Temat postu: |
|
|
 Nieśmiały
|
To w takim razie moge mu tylko pozazdrościć a co do painta to lubiałem kiedyś robić kilkudziesięcio minutowe filmiki .gif w paincie i tak mi zostało  _________________ Internet od nowa! [wkrótce] |
|
Powrót do góry |
|
 |
ghosti |
Wysłany: Pią Mar 02, 2007 10:01 am Temat postu: |
|
|
 Operator
|
|
Powrót do góry |
|
 |
matheus |
Wysłany: Pią Mar 30, 2007 10:00 pm Temat postu: |
|
|
Moderator
|
troche to cale http://www.xdkstudio.com/ ma slabe PR pewnie dlatego umieszcza linki do swojego portfolia _________________ A biada milczącym o Tobie, że mając mowę, stali się niemymi.
| Sopot | | Lębork |
|
Powrót do góry |
|
 |
|