|
|
|
|
|
|
|
|
forum.webPC.pl
|
|
|
 |
Zaloguj
|
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
 |
|
Oceńcie moje stronki :) |
> Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat --> |
Autor |
Wiadomość
|
bartek666 |
Wysłany: Nie Gru 31, 2006 1:21 am Temat postu: Oceńcie moje stronki :) |
|
|
Nieśmiały
|
|
Powrót do góry |
|
 |
jarmiar |
Wysłany: Nie Gru 31, 2006 10:12 am Temat postu: |
|
|
 Pomocnik
|
pierwsza twoja strona jest "za bardzo zielona". Te kolory mocno rażą.
Druga strona co tu duzo gadać zrobiona pewnie na jakimś szablonie.
Trzecia na cmsie. więc nie oceniam
Czwarta też na jakimś gotowcu. Ogólnie to kolory są monotonne a niektóre rażące.
Nie wspominam już o ramkach. Widać nie zależy ci na dobrej pozycji w Google i innych wyszukiwarkach.
Ocena: 3/10
pozdro  |
|
Powrót do góry |
|
 |
bartek666 |
Wysłany: Nie Gru 31, 2006 11:08 am Temat postu: |
|
|
Nieśmiały
|
jarmiar napisał: |
pierwsza twoja strona jest "za bardzo zielona". Te kolory mocno rażą.
Druga strona co tu duzo gadać zrobiona pewnie na jakimś szablonie.
Trzecia na cmsie. więc nie oceniam
Czwarta też na jakimś gotowcu. Ogólnie to kolory są monotonne a niektóre rażące.
Nie wspominam już o ramkach. Widać nie zależy ci na dobrej pozycji w Google i innych wyszukiwarkach.
Ocena: 3/10
pozdro  |
A więc tak przedewszystkim ŻADNA z tych stron ( poza cmsem) nie jest na zadnym SZABLONIE, grafike robiłem SAM !!!
Ramki akurat do tych stron mogłem sobie użyć bo nie są to jakieś mega serwisy itp, związane z jakaś tematyką szczególnie więc pozycje sie tutaj nie liczą. Kolorysytyka, zauważ że są to też strony robione dla kogoś więc pamiętaj, że robie też tak jak ktos chce, sam ustala kolorystyke itd. Skoro im się podoba tak to ja nie mam nic do gadania.
Tylko nie mów mi nic o żadnych szablonach bo sam robiłem grafiki, pozdrawiam _________________ Zapraszam:
www.psd.prv.pl
www.djbambo.prv.pl
www.bartekmedon.prv.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
jarmiar |
Wysłany: Nie Gru 31, 2006 11:20 am Temat postu: |
|
|
 Pomocnik
|
no ok, ok
ale takie ramki każdego pewnie denerwują. bo mnie to szczególnie.
kiedy widzę ramki na stronie odrazu ją opuszczam.
więc miej to na uwadze! |
|
Powrót do góry |
|
 |
bartek666 |
Wysłany: Nie Gru 31, 2006 11:43 am Temat postu: |
|
|
Nieśmiały
|
Rozumiem masz racje wiem że ramki nie są wspaniałym rozwiązaniem, ale jak np robie stronki dla niektórych DJ'i itp gdzie zależy im na pewnej grafice, to ramki są najlepszym rozwiązaniem żeby to wszystko ładnie grało.
Zdaje sobie sprawę, że ramki są "złe" i też nie przepadam za nimi ale na takich stronach sobie pozwalam na nie.
W jakiś już "porządnych" stronach nie pozwoliłbym sobie na to Pozdrawiam _________________ Zapraszam:
www.psd.prv.pl
www.djbambo.prv.pl
www.bartekmedon.prv.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
matheus |
Wysłany: Nie Gru 31, 2006 1:35 pm Temat postu: |
|
|
Moderator
|
a ja powiem tak...fajne stronki z tego co przejzalem...
Nie podoba mi sie tylko to twoje portfolio troche kolory za bardzo jasne ... no i duzy blad ze masz tam linki pozycjonujace co zle swiadczy o danym webmasterze
Ogolnie jest spoko i jak widze masz duza wiedze poczawszy od grafiki przez webmastering do tworzenia rozncyh jingli
Jest ok Pozdrawiam
dalbym 7/10 _________________ A biada milczącym o Tobie, że mając mowę, stali się niemymi.
| Sopot | | Lębork |
|
Powrót do góry |
|
 |
bartek666 |
Wysłany: Nie Gru 31, 2006 2:39 pm Temat postu: |
|
|
Nieśmiały
|
matheus napisał: |
a ja powiem tak...fajne stronki z tego co przejzalem...
Nie podoba mi sie tylko to twoje portfolio troche kolory za bardzo jasne ... no i duzy blad ze masz tam linki pozycjonujace co zle swiadczy o danym webmasterze
Ogolnie jest spoko i jak widze masz duza wiedze poczawszy od grafiki przez webmastering do tworzenia rozncyh jingli
Jest ok Pozdrawiam
dalbym 7/10 |
Moje to niby portfolio wlasnie chcialem zrobic takie 'wesołe lekkie sielankowe' i tak wlasnie jest A te linki no cóż kiedyś sie troche powymienialem linkami na okreslony czas i jak narazie musza tam zostac ;/ Pozdrawiam i dziekuje za ocenke _________________ Zapraszam:
www.psd.prv.pl
www.djbambo.prv.pl
www.bartekmedon.prv.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
|
Strona 1 z 1 |