|
|
|
|
|
|
|
|
forum.webPC.pl
|
|
|
 |
Zaloguj
|
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
 |
|
jportal |
> Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat --> |
Autor |
Wiadomość
|
grzesiek |
Wysłany: Pon Sie 28, 2006 9:13 am Temat postu: jportal |
|
|
Nowy
|
Chciałbym się zapytać czy na stronę się wysyła foldery o nazwie jp-2.3.1 oraz patch-2.3.1 ?! Czy w serwisie prv.pl również działa jportal ? Ja wysłałem pliki na stronę właśnie z taką nazwą i wyświetla mi się komunikat: Forbiden
Wyświetlanie zawartości katalogu konta hostingowego jest zabronione!
Aby zobaczyć własną stronę zamiast obecnej, upewnij się przy pomocy klienta FTP, że wgrałeś już swoje pliki na serwer, a także sprawdź czy pierwsza strona ma nazwę index.php lub index.html (wielkość liter ma znaczenie).
Bardzo proszę o pomoc ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Admin |
Wysłany: Pon Sie 28, 2006 11:45 am Temat postu: |
|
|
 Admin strony i forum
|
|
Powrót do góry |
|
 |
grzesiek |
Wysłany: Pon Sie 28, 2006 6:49 pm Temat postu: |
|
|
Nowy
|
Aha dziękuje za odpowiedź ! Jeżeli mogę to chciałbym się jeszcze Pana zapytać jakie domeny obsługują PHP i MySQL ?! Bo właśnie się dowiedziałem, że prv.pl ma ograniczone PHP i niestety nie obsługuje MySQL ! Jeszcze raz Panu dziękuje i przepraszam za kłopot ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Admin |
Wysłany: Wto Sie 29, 2006 8:28 am Temat postu: |
|
|
 Admin strony i forum
|
Po pierwsze nie domeny tylko serwery. Mylisz mojecia.
Nie znam sie na tych darmowych kontach. Wpisz w google:
darmowe konta php mysql
lub
darmowe serwery php mysql
Coś na pewno znajdziesz |
|
Powrót do góry |
|
 |
grzesiek |
Wysłany: Wto Sie 29, 2006 10:08 am Temat postu: |
|
|
Nowy
|
Hmmm... znalazłem jakiś darmowy serwer www.osemka.pl ale niestety nie mogę zainstalować tego jPortala wrzucam na serwer pliki jp-2.3.1 oraz patch-2.3.1, następnie wpisuję www.waszportal.friko.pl/install/ i wyświetla mi się komunikat: Strona o podanym adresie nie istnieje. Czy mógłby mi Pan sam zainstalować jPortal ?! Kontakt ze mną: gadu-gadu 6079079 oraz e-mail gblazejczyk@wp.pl. Bardzo proszę o odpowiedź ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Admin |
Wysłany: Wto Sie 29, 2006 11:18 am Temat postu: |
|
|
 Admin strony i forum
|
Nie zajmuję się jportalem. Proszę zajrzec na oficjalną strone tego skryptu i tam poszukać pomocy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
|
Strona 1 z 1 |
|