|
|
|
|
|
|
|
|
forum.webPC.pl
|
|
|
 |
Zaloguj
|
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
 |
|
PILNA POMOC z FORMULARZAMI |
> Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat --> |
Autor |
Wiadomość
|
Ondaro |
Wysłany: Wto Cze 06, 2006 9:51 am Temat postu: PILNA POMOC z FORMULARZAMI |
|
|
Nowy
|
Potrzebuje pomocy z Formularzem chciałem zainstalowac na swojej stronce taki formularz który byłby wypełniany na stronie www i wysyłany na strone www ... chodzi mi dokładnie o taki formularz w którym mógłbym zapisywać ludzi do turnieji na stronie www i poprzez kliknięcie przycisku wyślij zeby on pojawiał sie na stronie www np pod nazwą "zapisy1" i przy kazdy następnym zeby było np "zapisy2" i żeby łatwo się potem to usuwało ze strony www...
Myśle że dobrze to wytłumaczyłem prosze o pomoc |
|
Powrót do góry |
|
 |
Admin |
Wysłany: Wto Cze 06, 2006 5:51 pm Temat postu: |
|
|
 Admin strony i forum
|
No to jest kwestia maksymalnie 2-3 godzin jak dla poczatkujacego programisty PHP.
1. Tworzysz w bazie danych odpowiednie tabele
2. Tworzysz zwykly formularz, w action podajesz nazwe piku, ktory bedzie go ubslugiwal i dodawal dane do bazy MySQL
3. Robisz plik, w ktorym pobierasz dane z bazy i odpowiednio wyswietlasz tresc (dzieki zwrocnym z mysql danym)
4. Piszesz panel admina z mozliwoscia usuwania i "wsio".
Napisałem Ci schemat... teraz działaj... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ondaro |
Wysłany: Sob Cze 10, 2006 5:06 pm Temat postu: |
|
|
Nowy
|
yh a mozna jakoś jaśniej bo dla mnie to jest czarna magia ... robie juz od kilku godzin i niewiem co mam zrobic :/ gdyby ktoś mógł zrobić to na jakimś prostym formularzu byłbym bardzo wdzięczny |
|
Powrót do góry |
|
 |
bokser |
Wysłany: Sob Cze 10, 2006 6:14 pm Temat postu: |
|
|
Nowy
|
Zajrzyj na:
http://www.webdesign.webpc.pl/oferta.php
http://www.webdesign.webpc.pl/kontakt.php
W tej kwestii jasniej sie nie da. Jakby ktos chcial jasniej, to musialby napisać Ci ten skrypt, a Ty i tak byś nie zakumał o co biega. Wybacz, ale zyjemy w XXI wieku, światem włada pieniądz i nie myśl, że komuś się będzie chciało pisać skrypt za Ciebie. Jesli nie umiesz to masz dwie drogi... albo sie sam nauczysz, albo zlecisz to komus. Jako ze jest to forum webpc.pl podałem linki do ich ofert w zakresie tworzenia aplikacji internetowych. Przyznam, ze juz raz skorzystalem z ich oferty i nie zaluje. Przede wszystkim tanio... _________________ Cztery podstawowe zasady:
I. Ucz się
II. Próbuj zrobić sam - jeśli nie umiesz patrz pkt.I
III. Nie ma nic za darmo
IV. Nikt nie będzie tracić swojego czasu za free - patrz punkty I-III |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
|