|
|
|
|
|
|
|
|
forum.webPC.pl
|
|
|
 |
Zaloguj
|
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
 |
|
newsleeter, panel usera, losowa grafika... |
> Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat --> |
Autor |
Wiadomość
|
jknick |
Wysłany: Sro Paź 03, 2007 4:33 pm Temat postu: newsleeter, panel usera, losowa grafika... |
|
|
Nowy
|
Witam!
Robie nową stronke ale od zera, bez szablonu, wiec mam problemy . Za pomoc (na foru lub gg:9851509) moge umiescic profil(maile, kontakt,www,avatar itp) danej osoby na mojej stronce w dziale Redakcja. Moge tez umiescic jego reklame na dole mojej stronki. Co moge jeszcze zaoferowac w ramach rekompenstaty?
Szukałem w Googlach kody aby zrobic sobie na swojej stronce newsleeter. Cos znalazlem ale nie potrafilem z tego skorzystac Prosze o jakiś kod aby zrobic newsleeter na swojej stronce (chce go umiescic na tej stronce TUTAJ )
Chcę aby na mojej stronie byl po boku "panel usera". Tzn. na pewnym pasku pojawiał by sie avatar usera z mojego forum(aby nakladał sie na ten "kwadrat" w "panelu usera" ale tez z takim ograniczeniem ze jego wielkosc nie moze przekraczać tego kwadratu, ale moze byc obrazek mniejszy od tego kwadratu), a takze linki do edycji profilu, PW, Wyloguj itd. (Tak jak jest to TUTAJ ) No i własnie nie potrafie tego zrobić. Dużo sie nad tym głowiłem, podglądałem kody innych stronek, kombinowalem ze zrobieniem tabelki..., no i prawie mi sie udawalo ale zawsze musi byc jakies "ale". Linki pokazywały sie w innych miejscach, nie mialem pomyslu w jaki sposob dopracowac ten "panel usera". Czy ktos mogłby mi podpowiedziec jak te kody mają wyglądać? Tak wgląda prototyp mojej STRONKI a ja chce aby ten "panel usera" wygladał TAK
Kolejna sprawą jaka chciałbym umiescic na stronce jest to "tabela newsow" jak jak jest to TUTAJ. Tło, grafike zrobie własna ale nie wiem jakiego uzyc kodu aby zrobic taka tabele, i do tego z możliwoscią pisania komentarzy przez userow mojego forum
Jeszcze jedna sprawa ale taka nie mniej ważna. Jak zrobic własny Media Player Online? Albo inaczej: jak zdobyc kod takiego odtwarzacza. Bo ja jak bym miał taki kod to podstawił bym pod niego własna grafike i miał bym niby swoj odtwarzacz ktory by byl uzywany na mojej stronce i forum zamiast tego odtwarzacza z YouTube.
Jak zrobic efekt onMouseOver?
Czytałem kursy css, jak robic klasy itp, ale mimo to nie potrafie tego zrobic, sporo kombinowalem i szukalem w googlach i lipa, nie wyszlo. Chce zrobic aby po najechaniu na likis "obrazkolink" pojawial sie inny obrazek. Tak jak jest to TUTAJ(chodzi mi o obrazki menu, po najechaniu myszka sa czerwone)
Chce jeszcze zrobic LosowąGrafike po prawej stronie, a takze na dole głownej strony chce zrobic: Ostatni post na forum.
Mam nadzieje ze nie usneliscie czytajac to
Mile widziana pomoc na gg:9851509 (za taka pomoc jestem w stanie zaoferowac to co napisalem wyzej, no i moze jeszcze jakies inne rzeczy o ktore poprosi dana osoba)
Z góry Wielkie THX za odpowiedzi!
Pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Admin |
Wysłany: Czw Lis 22, 2007 10:15 pm Temat postu: |
|
|
 Admin strony i forum
|