|
|
|
|
|
|
|
|
forum.webPC.pl
|
|
|
 |
Zaloguj
|
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
 |
|
Zakladanie Portalu problemy i pytania |
> Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat --> |
Autor |
Wiadomość
|
BartesPL |
Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 8:47 pm Temat postu: Zakladanie Portalu problemy i pytania |
|
|
Nowy
|
Witam jestem tutaj nowym uzytkownikiem i wrazie co z gory przepraszam jak wybralem zly dzial, mam pare pytan no i problemow bynajmniej jak dla mnie, a wiec zacznijmy.
Zakladam portal i stulacja wymaga odemnie znajomosci czegos nowego tak wiec co nie co musze sie nauczyc dlatego prosze o pomoc. Przede wszystkim chcialbym portal jak i jego forum polaczyc w "jedno" tzn konta uzytkownikow pasowaly jednoczesnie tu i tu aby uniknac podwojnych rejestracji no i zeby nie trzeba bylo sie logowac z osobna, a druga sprawa to co byscie mi polecali do portalu zeby pozniej bylo mozna latwo i przyjemnie edytowac newsy, zarzadzac galeriami i innymi tego typu.
Wrazie gdyby cusik bylo nie zrozumiale to prosze pisac a sprostuje, bo cos czuje ze nagmatwalem troche no i przepraszam za moje bledy ort i inne
Pozdrawam |
|
Powrót do góry |
|
 |
matheus |
Wysłany: Sob Kwi 21, 2007 9:55 pm Temat postu: |
|
|
Moderator
|
a myslisz ze nauke php da sie mwytlumaczyc w 1 poscie ??  _________________ A biada milczącym o Tobie, że mając mowę, stali się niemymi.
| Sopot | | Lębork |
|
Powrót do góry |
|
 |
Admin |
Wysłany: Nie Kwi 22, 2007 3:40 am Temat postu: |
|
|
 Admin strony i forum
|
Polecam nauke PHP i MySQL - przy pomocy tych języków można napisać dobre CMSy (system zarządzania stroną) |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
|
Strona 1 z 1 |
|