Forum forum.webPC.pl Strona Główna  
  forum.webPC.pl
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Forum forum.webPC.pl Strona Główna --> GOTOWE Skrypty - pomoc --> [Webauction] modyfikacja na serwis ogłoszeniowy

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
 [Webauction] modyfikacja na serwis ogłoszeniowy Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat --> 
Autor Wiadomość
intreco
PostWysłany: Sro Mar 29, 2006 5:14 pm    Temat postu: [Webauction] modyfikacja na serwis ogłoszeniowy Odpowiedz z cytatem

Młodzieniec

Mam zainstalowany skrypt webauction w polskiej wersji językowej.Chciałbym
przerobić go na serwis ogłoszeniowy.Z pliku sell.php trzeba tylko wyrzucić
opcję płatności i sposób dostawy.Resztę potrafię zrobić .Czy jest ktoś chętny do zmierzenia się z tym problemem?
Skrypt zainstalowany jest pod adresem www.autogielda.intreco.xtp.pl
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Admin
PostWysłany: Sro Mar 29, 2006 6:24 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Admin strony i forum

A nie lepiej zainstalować jeden ze skryptów przeznaczonych do tego celu?
http://skrypty.webpc.pl/index24.html

Wątpie jednak w to, że zmiana webauction sprowadza sie jedynie do edycji wskazanego przez Ciebie pliku...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
mike81
PostWysłany: Wto Maj 02, 2006 12:17 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nieśmiały

Witam. Na tej stronce znalazłem ciekawy skrypt do utworzenia sklepu internetowego, próbowałem wieloma programikiami rozpracować skrypt tzn. wprowadzic dane itd. jednak nie udaje mi sie Sad. Może mi ktoś napisze jak sie do tego mam zabrać. Próbowałem także nadpisywac pliki tpl, ale to też nie przynosłło efektów. Czy jest jakiś programik, który pokazywałby wizualnie użyte funkcje PHP. Z góry dziękuje i pozdrawiam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
intreco
PostWysłany: Sro Maj 03, 2006 8:20 am    Temat postu: Przerobienie skryptu Odpowiedz z cytatem

Młodzieniec

Wyszło tak http://intreco.xtp.pl/og/ogl .Co o tym Sądzicie?
Powrót do góry
Admin
PostWysłany: Sro Maj 03, 2006 2:43 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Admin strony i forum

mike81 napisał:
Witam. Na tej stronce znalazłem ciekawy skrypt do utworzenia sklepu internetowego, próbowałem wieloma programikiami rozpracować skrypt tzn. wprowadzic dane itd. jednak nie udaje mi sie Sad. Może mi ktoś napisze jak sie do tego mam zabrać. Próbowałem także nadpisywac pliki tpl, ale to też nie przynosłło efektów. Czy jest jakiś programik, który pokazywałby wizualnie użyte funkcje PHP. Z góry dziękuje i pozdrawiam

A co to wnosi do tematu dotyczącego przerabianu systemu aukcyjnego na system ogłoszeniowy?

Sklepy internetowe to inna bajka, o wiele dluzszy temat. Jesli jeszcze nie zdołałeś się z tym uporać, utworz nowy temat, opisz szczegolowo (chociazby co to za skrypt RazzRazz) problem.

intreco napisał:
Wyszło tak http://intreco.xtp.pl/og/ogl .Co o tym Sądzicie?

No musze przyznac, ze dobrze Ci poszlo Smile Ile nad tym siedziales?
Teraz popracuj trochę nad oprawą graficzną, aby przyciagala oko, utrwalala sie w pamieci odwiedzajacych. Musisz wymyslec cos oryginalnego.

A i jedna uwaga... popracuj troche nad dolna czescia strony. Szczegolnie daj sobie spokoj z banermania Very Happy. Oddziel od siebie <br /> (BRem) buttony Inteligo, mBank i mobile.de.
Powrót do góry
martinez1000
PostWysłany: Sob Paź 28, 2006 11:04 am    Temat postu: Mam problem z webauction Odpowiedz z cytatem

Nowy

Witam
Mam problem z instalacją webauction jesli ktoś by mógł to prosze do mnie napisać będę bardzo wdzięczny.
GG:6645856
Admin
PostWysłany: Sob Paź 28, 2006 12:14 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Admin strony i forum

Czasem wystarczy uzyc wyszukiwarki:
http://www.webpc.pl/forum/viewtopic.php?t=169
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1

Forum forum.webPC.pl Strona Główna --> GOTOWE Skrypty - pomoc --> [Webauction] modyfikacja na serwis ogłoszeniowy
Skocz do: