|
|
|
|
|
|
|
|
forum.webPC.pl
|
|
|
 |
Zaloguj
|
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
 |
|
[Webauction] modyfikacja na serwis ogłoszeniowy |
> Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat --> |
Autor |
Wiadomość
|
intreco |
Wysłany: Sro Mar 29, 2006 5:14 pm Temat postu: [Webauction] modyfikacja na serwis ogłoszeniowy |
|
|
Młodzieniec
|
Mam zainstalowany skrypt webauction w polskiej wersji językowej.Chciałbym
przerobić go na serwis ogłoszeniowy.Z pliku sell.php trzeba tylko wyrzucić
opcję płatności i sposób dostawy.Resztę potrafię zrobić .Czy jest ktoś chętny do zmierzenia się z tym problemem?
Skrypt zainstalowany jest pod adresem www.autogielda.intreco.xtp.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Admin |
Wysłany: Sro Mar 29, 2006 6:24 pm Temat postu: |
|
|
 Admin strony i forum
|
A nie lepiej zainstalować jeden ze skryptów przeznaczonych do tego celu?
http://skrypty.webpc.pl/index24.html
Wątpie jednak w to, że zmiana webauction sprowadza sie jedynie do edycji wskazanego przez Ciebie pliku... |
|
Powrót do góry |
|
 |
mike81 |
Wysłany: Wto Maj 02, 2006 12:17 am Temat postu: |
|
|
Nieśmiały
|
Witam. Na tej stronce znalazłem ciekawy skrypt do utworzenia sklepu internetowego, próbowałem wieloma programikiami rozpracować skrypt tzn. wprowadzic dane itd. jednak nie udaje mi sie . Może mi ktoś napisze jak sie do tego mam zabrać. Próbowałem także nadpisywac pliki tpl, ale to też nie przynosłło efektów. Czy jest jakiś programik, który pokazywałby wizualnie użyte funkcje PHP. Z góry dziękuje i pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
intreco |
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 8:20 am Temat postu: Przerobienie skryptu |
|
|
Młodzieniec
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Admin |
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 2:43 pm Temat postu: |
|
|
 Admin strony i forum
|
mike81 napisał: |
Witam. Na tej stronce znalazłem ciekawy skrypt do utworzenia sklepu internetowego, próbowałem wieloma programikiami rozpracować skrypt tzn. wprowadzic dane itd. jednak nie udaje mi sie . Może mi ktoś napisze jak sie do tego mam zabrać. Próbowałem także nadpisywac pliki tpl, ale to też nie przynosłło efektów. Czy jest jakiś programik, który pokazywałby wizualnie użyte funkcje PHP. Z góry dziękuje i pozdrawiam |
A co to wnosi do tematu dotyczącego przerabianu systemu aukcyjnego na system ogłoszeniowy?
Sklepy internetowe to inna bajka, o wiele dluzszy temat. Jesli jeszcze nie zdołałeś się z tym uporać, utworz nowy temat, opisz szczegolowo (chociazby co to za skrypt  ) problem.
No musze przyznac, ze dobrze Ci poszlo Ile nad tym siedziales?
Teraz popracuj trochę nad oprawą graficzną, aby przyciagala oko, utrwalala sie w pamieci odwiedzajacych. Musisz wymyslec cos oryginalnego.
A i jedna uwaga... popracuj troche nad dolna czescia strony. Szczegolnie daj sobie spokoj z banermania . Oddziel od siebie <br /> (BRem) buttony Inteligo, mBank i mobile.de. |
|
Powrót do góry |
|
 |
martinez1000 |
Wysłany: Sob Paź 28, 2006 11:04 am Temat postu: Mam problem z webauction |
|
|
Nowy
|
Witam
Mam problem z instalacją webauction jesli ktoś by mógł to prosze do mnie napisać będę bardzo wdzięczny.
GG:6645856 _________________ Marcin |
|
Powrót do góry |
|
 |
Admin |
Wysłany: Sob Paź 28, 2006 12:14 pm Temat postu: |
|
|
 Admin strony i forum
|
|