|
|
|
|
|
|
|
|
forum.webPC.pl
|
|
|
 |
Zaloguj
|
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
 |
|
Darmowy Hosting 1.5 GB cPanel zero reklam |
> Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat --> |
Autor |
Wiadomość
|
paw80 |
Wysłany: Sob Paź 25, 2008 11:59 pm Temat postu: Darmowy Hosting 1.5 GB cPanel zero reklam |
|
|
Nowy
|
Jesli ktos jest zainteresowany darmowym hostingiem to znajdziecie tutaj
1,5 GB miejsca a transferu 100 GB,
cPanel, php, MySQL,
Web mail, POP3, Gd, curl
Kreator stron, 500 szablonow stron
blog, forum, jomla, galerie zdjec i duzo skryptow...
Mozna rowniez dodac wlasna domene.
Jak darmowy to mozna zawsze wyprobowac :)
http://doiop.com/free-hosting-no-ads |
|
Powrót do góry |
|
 |
wuju76 |
Wysłany: Czw Paź 30, 2008 9:39 pm Temat postu: |
|
|
Nowy
|
Ja skorzystam z całkowicie darmowych usług hostingowych portalu oferującego tak jak kolega napisał:
1,5GB miejsca na serwerze
100GB tranferu
PHP, MySQL, FTP
bez reklam
możliwość przypisania własnej domeny, a nawet kilku domen do jednego konta lub skorzystania z darmowych domeny serwisu
rozbudowanego panelu zarządzania kontem umożliwiającego skorzystanie m. in. z darmowego, spolszczonego kreatora stron oraz autoinstalera
Ponieważ stawiam dopiero pierwsze kroki w tworzeniu stron, właściwie można powiedzieć dopiero ćwiczę, takie rozwiązanie jest dla mnie bardzo wygodne, szczególnie dobrodziejstwa autoinstalatora, który praktycznie bez naszej ingerencji nstaluje dodatkowe programy open sourcowe niezbędne do tworzenia bardziej profesjonalnych stron. Wśród nich są: Joomla, WordPress, b2evolution, Drupal, phpwebsite, PHPbb,simplemachines, Coppermine.
Liczę się oczywiście z tym, że dla zaawansowanych webmasterów, taki portal to nic szczególnego, ale jak wspomniałem, mnie daje mozliwośc poznania z praktycznej strony nowoczesnych rozwiązań i to całkowicie zadarmo.
Dla zainteresowanych link do strony: http://www.oooowebhost.com |
|
Powrót do góry |
|
 |
Admin |
Wysłany: Sro Lis 05, 2008 1:31 pm Temat postu: |
|
|
 Admin strony i forum
|
|