|
|
|
|
|
|
|
|
forum.webPC.pl
|
|
|
 |
Zaloguj
|
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
 |
|
Mały problem |
> Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat --> |
Autor |
Wiadomość
|
akra |
Wysłany: Pią Sie 03, 2007 3:59 am Temat postu: Mały problem |
|
|
Nowy
|
Witajcie, nie wiem czy w dobrym dziale pisze, jak coś to przepraszam.
Robie stronę www i wynalazłem jeden błąd, proszę wejść na stronę www.etrabajo.netfast.org otworzyć ja mozilla, a potem IE, proszę powiedzcie mi, widzicie jaka różnice?
Przyjrzyjcie sie na "*gana una www*" i to co jest po prawej jego stronie, na mozilli dobrze to widać, a na IE to wogule nie jest w miejscu którym powinno być, proszę powiedzcie mi jak to naprawić, dla mnie to bardzo ważne, dziękuje z góry! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jezy_k_ |
Wysłany: Sob Sie 04, 2007 1:02 am Temat postu: |
|
|
Młodzieniec
|
Strona jest robiona w html/xhtml i css??
Jesli tak to masz odpowiedz... IE ma gdzies standardy a najgorzej jest wlasnie z css (ponoc w ostatniej wersji IE cos sie poprawilo w tym kierunku ale ponoc i tak jest sporo bledow - sam nie wiem bo uzywam Firefox'a )
Aby naprawidz blad musisz obejsc nie doskonalosc IE tworzac np osobny arkusz styli dla IE (pod warunkiem ze uzywasz css) _________________ HTML+CSS+FLASH
"Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. ..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
akra |
Wysłany: Sob Sie 04, 2007 2:27 pm Temat postu: |
|
|
Nowy
|
Stronka jest w html, znaczy, robiłem ja programem "Microsoft Expression Web"
Czyli nic sie z tym nie da zrobić?
Bo ci ludzie co ja będą odwiedzać, na pewno dużo osób będzie wchodzić przez IE..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jezy_k_ |
Wysłany: Czw Sie 09, 2007 12:21 am Temat postu: |
|
|
Młodzieniec
|
ehh... Powiem Ci ze nie wiem co to za program
Sam pisze w notatniku i dobrze mi z nim
Ten Twoj program dziala cos na zasadzie FrontPage'a - Ty tylko mowisz co program ma zrobic czy piszesz moze wszystko sam tak jakbys to robli np w Notatniku czy Pajaczku?
Mam nadzieje ze wyrazilem sie dosc jasno  _________________ HTML+CSS+FLASH
"Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. ..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
|
Strona 1 z 1 |
|