|
|
|
|
|
|
|
|
forum.webPC.pl
|
|
|
 |
Zaloguj
|
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
 |
|
Zakup książki o html |
> Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat --> |
Autor |
Wiadomość
|
korfa |
Wysłany: Nie Sie 05, 2007 2:12 pm Temat postu: Zakup książki o html |
|
|
Nowy
|
Chciałbym kupić książkę "Po prostu HTML 4. Wydanie III",(mam ogólną wiedzie o html) czy przy pomocy owej pozycji będę w stanie wykonać taką stronę czy coś ponad nią? Ewentualnie proszę o podanie innych pozycji które są bardziej wartościowe. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jezy_k_ |
Wysłany: Pon Sie 06, 2007 2:55 am Temat postu: |
|
|
Młodzieniec
|
nie chce Cie dobijac ale zrobienie takiej strony od poczatku to kupa nauki
na 100% bedziesz musial umiec html/xhtml, css i php
no i przydaloby sie znac jeszcze Javascript
Zawsze mozna skorzystac z CMS
Jak juz mowilem jest to kupa pracy wiec jesli nie masz zamiaru poswiecic zbyt wiele czasu od razu CI odradzam (tak z mojego dobrego serca )
Pozdrawiam _________________ HTML+CSS+FLASH
"Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. ..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
korfa |
Wysłany: Pon Sie 06, 2007 9:06 am Temat postu: |
|
|
Nowy
|
Na początek chciałbym mieć pod ręką źródło wiedzy, więc proszę o podanie tytułu dobrej książki o html
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jezy_k_ |
Wysłany: Pon Sie 06, 2007 11:55 am Temat postu: |
|
|
Młodzieniec
|
Nie wiem jak inni ale ksiazki do html nie posiadam. HTML (pozniej xhtml) uczylem sie z darmowych kursow z internetu, tak samo bylo z css (tu Ci moge podac bardzo dobry kurs dla poczatkujaych - wszystko masz opisane krok po kroku tutaj
Ksiazke kupilem dopiero przy nauce JavaScript (jakies 3 miesiace temu ). Jej tytul to:"JavaScript SAMOUCZEK" Karola Wierzcholowskiego wyd. HELP (bardzo dobra dla tych co jeszcze nie mieli do czynienia z czyms ponad html czy css - bardzo dobrze zostaly wytlumaczone petle czy instrukcje warunkowe)
Ogolem jesli chodzi o ksiazki polecam wyd HELP
Mam nadzieje ze pomoglem ,
Pozdrawiam _________________ HTML+CSS+FLASH
"Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. ..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
korfa |
Wysłany: Pon Sie 06, 2007 1:26 pm Temat postu: |
|
|
Nowy
|
pomogłeś , może napiszesz jak długo uczysz się języków i pochwalisz się jedną ze swoich stron |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
|
Strona 1 z 1 |
|