|
|
|
|
|
|
|
|
forum.webPC.pl
|
|
|
 |
Zaloguj
|
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
 |
|
cena wykonania strony |
> Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat --> |
Autor |
Wiadomość
|
teide112 |
Wysłany: Czw Cze 21, 2007 8:48 am Temat postu: cena wykonania strony |
|
|
Nowy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
matheus |
Wysłany: Sro Cze 27, 2007 2:57 pm Temat postu: |
|
|
Moderator
|
ta pierwsza strona nie jest warta nawet 100 zł.... zostala zrobiona starymi technikami i nie bardzo fajnymi ogólnie nie podoba mi sie i bym jej nie kupił
Pozdrawiam _________________ A biada milczącym o Tobie, że mając mowę, stali się niemymi.
| Sopot | | Lębork |
|
Powrót do góry |
|
 |
prz3kus |
Wysłany: Sro Cze 27, 2007 3:03 pm Temat postu: |
|
|
 Ziomek
|
kulmen napisał: |
Pierwsza z nich nie jest warta więcej niż około 700zł. Druga na pewno ponad 1500zł. Oczywiście oceniam tylko strukture strony, ilość podstron, zastosowane technologie. Bo jakbym miał oceniać razem z prezentacją to co do drugiej to nie zmieniłbym kwoty, ale za pierwszą to bym nie dał więcej niż 150zł bo jest koszmarnie zaprojektowana pod względem zarówno rozplanowania jak i wyglądu. |
Cenisz sie widze dla mnie troche wyolbrzymiłeś ceny jak na poskli rynek ale prawde mówiąc tak powinno być aby programiste nie traktowali jak zwykłego robola od łopaty |
|
Powrót do góry |
|
 |
Admin |
Wysłany: Sob Lip 21, 2007 11:40 am Temat postu: |
|
|
 Admin strony i forum
|
"Na oko....to jeden w szpitalu wylądował" xD
A tak na serio... wszystko zależy od Twojej wiedzy i od tego jak się cenisz. Dla przykladu.... 100zl/dzień - tyle to obecnie zarabiaja rolnicy pracujacy na budowie na osiedlu oddalonym ode mnie o 3km
Sam musisz wiedzieć, ile chcesz zarobić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
|
Strona 1 z 1 |
|