|
|
|
|
|
|
|
|
forum.webPC.pl
|
|
|
 |
Zaloguj
|
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
 |
|
89 GROSZY ZA DOMENĘ??? |
> Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat --> |
Autor |
Wiadomość
|
Pity001 |
Wysłany: Pią Kwi 06, 2007 3:51 pm Temat postu: 89 GROSZY ZA DOMENĘ??? |
|
|
Nowy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
matheus |
Wysłany: Nie Kwi 08, 2007 9:31 pm Temat postu: |
|
|
Moderator
|
a to cie musze zawiesc bo juz sa takie akcje tworzone niedawno za darmo bly rozdawane domeny .be
Pozdr _________________ A biada milczącym o Tobie, że mając mowę, stali się niemymi.
| Sopot | | Lębork |
|
Powrót do góry |
|
 |
Admin |
Wysłany: Nie Kwi 08, 2007 10:56 pm Temat postu: |
|
|
 Admin strony i forum
|
Nie mogą za darmo rozdawać - tak wynika z moich źródeł informacji
Jednak ceny za pierwszy rok rejestracji beda takie niskie. Jednak po roku opłata wynosi około 100zl za domene PL. I to im się wlasnie opłaca... |
|
Powrót do góry |
|
 |
matheus |
Wysłany: Pon Kwi 09, 2007 9:16 am Temat postu: |
|
|
Moderator
|
czemu nie moga ? swego czasu sporo stron ozdawalo te domeny  _________________ A biada milczącym o Tobie, że mając mowę, stali się niemymi.
| Sopot | | Lębork |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pity001 |
Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 11:14 am Temat postu: |
|
|
Nowy
|
Faktycznie pierwszy rok jest prawie darmo, ale opłaty za odnowienia wszędzie są takie same - wszystko zależy od profesjonalności danej firmy. Od dłuższego czasu jestem w domeny.pl i na prawdę nie mam się do czego przyczepić. Są po prostu ok. |
|
Powrót do góry |
|
 |
matheus |
Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 4:58 pm Temat postu: |
|
|
Moderator
|
a co z tego masz ze ich tak promujesz ?? _________________ A biada milczącym o Tobie, że mając mowę, stali się niemymi.
| Sopot | | Lębork |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pity001 |
Wysłany: Sro Kwi 11, 2007 11:30 am Temat postu: |
|
|
Nowy
|
Masz rację matheus - nic, ale warto zwrócić ludziom uwagę na to co dzieje się w świecie hostingu. W ostatnich czasach pojawiło się dużo resselerów - rozumiem, każdy chce zarabiać, pytanie jak??? Czy nie najważniejsza w tym wszystkim jest rzetelność, a przede wszystkim bezawaryjność.
Promocja na domeny i serwery w domeny.pl to tylko informacja jaką chcę przekazać wszystkim. Ja skorzystałem i nie narzekam - od 6 lat jestem związany z tą firmą zarówno hostingiem i domenami i nigdy nie miałem problemów z czym kolwiek. To nie jest masówka - to po prostu moim zdaniem świetna firma.
Pzdr |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
|
Strona 1 z 1 |
|