Forum forum.webPC.pl Strona Główna  
  forum.webPC.pl
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy
 
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
 
Forum forum.webPC.pl Strona Główna --> Ochrona --> polo.exe

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
 polo.exe Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat --> 
Autor Wiadomość
Hendry von Hill
PostWysłany: Pon Wrz 26, 2005 2:10 pm    Temat postu: polo.exe Odpowiedz z cytatem

Nowy

Dołączył: 14 Cze 2005
Posty: 1
Skąd: Poznań

Pomóżcie... proszę... jakiś frajer na necie rozsyła stronkę i każe na nią wejść! Po czym na stronie znajdują się trojany!!! Próbowałem już spybotem.... mks_vir2005.... i nic ;(
Gdy spróbowałem RegCleaner'em usunąć ten plik z autostartu - nie pomogło... plik nadal miga! Nie wiem co mam robić wydaje mi się że prze to jakoś net mi wolniej chodzi...!
Chyba mi ktoś tutaj pomoże!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
MaRio
PostWysłany: Pon Wrz 26, 2005 7:50 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Admin strony i forum

Dołączył: 19 Kwi 2005
Posty: 264
Skąd: Polska

Mam to samo. To jest tzw. 'fotka marta' hehe! Ale to nie jest śmieszne ;/
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
fifi
PostWysłany: Sro Wrz 28, 2005 5:58 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nowy

Dołączył: 26 Kwi 2005
Posty: 3

wiec to sa dialery Razz i wchodza one przez okienka popup Razz najlepiej jest sciagnac sobie xpantispy 3 i zablokowac okienka a ten polo sprobowac wykasowac przez avast home albo pro ale sprawe powinen zalatwic spybot 3
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
MaRio
PostWysłany: Sro Wrz 28, 2005 6:03 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Admin strony i forum

Dołączył: 19 Kwi 2005
Posty: 264
Skąd: Polska

Zapomniałem dodać że spybotem próbowałem a xpantyspy to gówno za przeproszeniem! Bo popupy mi się nadal pojawiają a ustawiłem go odpowiednio!
Co do polo.exe to dialer to nie jest jak już to Trojan! (tak uważam).
I jak pisałem wcześniej próbowałem go nawet z autostartu usunąć RegCleanerem i nic a mks_vir też go nie usunął. Sad
Ale DZIĘKI za pomoc.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
pawki
PostWysłany: Wto Paź 18, 2005 1:54 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nowy

Dołączył: 18 Paź 2005
Posty: 3
Skąd: Gorzów Wlkp

Za to wszystko jest odpowiedzialny TOMcki z radia friko (www.radio.friko.pl) Jak ktoś nie wierzy niech wpisze w googlach jego nick, a sie dowie jakie to on jeszcze strony robi.
_________________
Skąd wiesz, że nie wiesz ? <-- Mówił do mnie nauczyciel od polskiego...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
faronsite
PostWysłany: Pon Maj 01, 2006 8:15 pm    Temat postu: Ludzie to sie da usunac!!! Odpowiedz z cytatem

Nowy

Dołączył: 01 Maj 2006
Posty: 1
Skąd: Złocieniec

A więc ściągnijcie A-Sqared z tąd- http://www.programosy.pl/index.php?s=prog&id=943
Też miałem ten probrem i a-sqared usunol wszystkie, trojany, spyware, dialery itp. (czyli malware) !!! Jak coś to piszcie na forum na mojej stronie www.faronsite.prv.pl w katalogu na forum "pełen looz" lub w shoutboxie na forum lub w shoutboxie na stronie(w linkach na mojej stronie jest):][/url]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
jarmiar
PostWysłany: Pią Gru 29, 2006 5:17 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pomocnik

Dołączył: 28 Sie 2006
Posty: 317

miałem to samo, ale ja poszedłem na całość przeinstalowałem system i już jest wpożo Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
matheus
PostWysłany: Sob Gru 30, 2006 10:58 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moderator

Dołączył: 22 Lis 2006
Posty: 487
Skąd: 3 Miasto

ta przinstalowanie systemu gó*** da Wink
jak już to formacik
_________________
A biada milczącym o Tobie, że mając mowę, stali się niemymi.

| Sopot | | Lębork
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
jarmiar
PostWysłany: Sob Gru 30, 2006 11:08 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pomocnik

Dołączył: 28 Sie 2006
Posty: 317

naprawde jesteś taki głupi czy tylko takiego udajesz??

gdybyś był mądry to byś wiedział że przeinstalowywanie systemu to to samo co formacik!!!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
matheus
PostWysłany: Sob Gru 30, 2006 11:12 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moderator

Dołączył: 22 Lis 2006
Posty: 487
Skąd: 3 Miasto

NIe mozna prze instalowac windowsa bez robienia formata :/
_________________
A biada milczącym o Tobie, że mając mowę, stali się niemymi.

| Sopot | | Lębork
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Cooker
PostWysłany: Sob Gru 30, 2006 11:13 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ziomek

Dołączył: 27 Lis 2006
Posty: 122

jarmiar napisał:
naprawde jesteś taki głupi czy tylko takiego udajesz??

gdybyś był mądry to byś wiedział że przeinstalowywanie systemu to to samo co formacik!!!!


Very Happy.. zrób nam prezent na nowy rok i wiecej nie wchodź na to forum Very Happy.....
A jezeli ktos ma dwa systemy, to pewnie jest mu bez róznicy, czy sformatuje dysk, czy przeinstaluje tylko jeden z nich ... pewnie, kto by sie tam przejmował..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
jarmiar
PostWysłany: Sob Gru 30, 2006 11:49 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pomocnik

Dołączył: 28 Sie 2006
Posty: 317

Cooker napisał:
jarmiar napisał:
naprawde jesteś taki głupi czy tylko takiego udajesz??

gdybyś był mądry to byś wiedział że przeinstalowywanie systemu to to samo co formacik!!!!


Very Happy.. zrób nam prezent na nowy rok i wiecej nie wchodź na to forum Very Happy.....
A jezeli ktos ma dwa systemy, to pewnie jest mu bez róznicy, czy sformatuje dysk, czy przeinstaluje tylko jeden z nich ... pewnie, kto by sie tam przejmował..


nie popisuj się !

jakoś każdy wie o co chodzi z przeinstalowaniem systemu!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
ghosti
PostWysłany: Sob Gru 30, 2006 11:51 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Operator

Dołączył: 26 Lis 2006
Posty: 538

jarmiar napisał:
naprawde jesteś taki głupi czy tylko takiego udajesz??

gdybyś był mądry to byś wiedział że przeinstalowywanie systemu to to samo co formacik!!!!


ale brechta Wink

przeinstalowanie systemu nie modyfikuje wpisow do rejestru oprocz tych powiazanych z systemem, nie usuwa takze nic z dysku systemowego, stad najczesciej przy problemach z trojanami, dialerami, itp. nic nie daje..

btw. mozna przeinstalowac wina bez robienia formata..
_________________
bankier fotka forum nastolatek ciechocinek toruń noclegi
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
jarmiar
PostWysłany: Sob Gru 30, 2006 12:04 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pomocnik

Dołączył: 28 Sie 2006
Posty: 317

jejku przecierz wiem !!

co mam może mówić wszystko pokolei ale mi się nie chce
więc powiedziałem przeinstalowywanie systemu
ciężko zakapować Question
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1

Forum forum.webPC.pl Strona Główna --> Ochrona --> polo.exe
Skocz do:  



Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
 
 


DAJ Glass (1.0.5) template by Dustin Baccetti
EQ graphic based off of a design from www.freeclipart.nu
Powered by phpBB Š 2001, 2002 phpBB Group