Forum forum.webPC.pl Strona Główna  
  forum.webPC.pl
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy
 
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
 
Forum forum.webPC.pl Strona Główna --> Windows --> Tworzenie pliku textowego z komendy???

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
 Tworzenie pliku textowego z komendy??? Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat --> 
Autor Wiadomość
floo
PostWysłany: Pią Gru 15, 2006 3:49 pm    Temat postu: Tworzenie pliku textowego z komendy??? Odpowiedz z cytatem

Nieśmiały

Dołączył: 15 Gru 2006
Posty: 5

Mam problem, chce zrobic przycisk pod commanderem do tworzenia pliku textowego(pustego), potrzebna jest do tego polecenie...
Tak jak tworzy sie katalog.

Niby takie proste ale nie wiem jakie to polecenie...


HELP ME!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
ghosti
PostWysłany: Pią Gru 15, 2006 5:14 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Operator

Dołączył: 26 Lis 2006
Posty: 538

nie za bardzo rozumiem prawde mowiac, moze chodzi o Shift + F4
_________________
bankier fotka forum nastolatek ciechocinek toruń noclegi
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
floo
PostWysłany: Sob Gru 16, 2006 10:23 pm    Temat postu: tak... tylko... Odpowiedz z cytatem

Nieśmiały

Dołączył: 15 Gru 2006
Posty: 5

tak to jest to...

Tylko możesz mi napisac komende, bo chce zrobic przycisk w commander, a nie wiem która komenda do tego...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
ghosti
PostWysłany: Wto Gru 19, 2006 12:04 am    Temat postu: Re: tak... tylko... Odpowiedz z cytatem

Operator

Dołączył: 26 Lis 2006
Posty: 538

floo napisał:
tak to jest to...

Tylko możesz mi napisac komende, bo chce zrobic przycisk w commander, a nie wiem która komenda do tego...


przykro mi nazwy nie znam..
_________________
bankier fotka forum nastolatek ciechocinek toruń noclegi
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
floo
PostWysłany: Sro Gru 20, 2006 1:18 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nieśmiały

Dołączył: 15 Gru 2006
Posty: 5

istnieje możliwosc wyciagniecia komendy w menu, tylko nie wiem ktora to jest komenda, bo jak moze sie nazywac...

hm... ale i tak dzieki...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1

Forum forum.webPC.pl Strona Główna --> Windows --> Tworzenie pliku textowego z komendy???
Skocz do:  



Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
 
 


DAJ Glass (1.0.5) template by Dustin Baccetti
EQ graphic based off of a design from www.freeclipart.nu
Powered by phpBB Š 2001, 2002 phpBB Group